28 Julai, 2008

5S

| No comment
Miahahahaha... Hari ni, adalah merupakan hari pengauditan Sistem 5S kat hospital aku. Internal audit jer, sebelum audit yang dijalankan orang luar. Tapi kire best gak la ari ni sebab unit aku mendapat pujian daripada auditor² yang datang mengaudit 5S kiteorang. Hehehehe... Walaupun tak dapat banyak bintang, 2 jer, tapi kira okay jugak la! Susah penat kiraorang buat 5S tu hujung minggu, aku pulak mengorbankan seminggu aku minggu lepas untuk polish memenda yang dah bebudak Credit Control dah buat.

Hasilnya, hehehehe... Marvelous! Dapat pujian lagik ko! Kitaorang akan mentenkan sistem ni kalo boleh sampai bebila la! Tak terhad sehingga habis audit luar bulan Ogos depan... Hehehehe. Aku lupa nak amek gambo sebab teruja sangat dengan keputusan yang auditor tadi bagik! Esok aku akan amek gambar dan terangkan apa benda sistem 5S ni. Orait! Challo!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog