29 Julai, 2008

Nu!

Nu!

Nu!

My newest addition to my electronic devices. Now I can wirelessly connect my gadgets. Hehehehe... Sukanya hati ku ini!!!

28 Julai, 2008

5S

5S

5S

Miahahahaha... Hari ni, adalah merupakan hari pengauditan Sistem 5S kat hospital aku. Internal audit jer, sebelum audit yang dijalankan oran...

27 Julai, 2008

Kiyut!

Kiyut!

Kiyut!

Hehehehe... Seronok aku tengok anak kawan aku si Guly (panggilan dia) ni. Mariah Safiah nama dia. Kiyut giler! Ni first time aku dapat berju...

Pocky!

Pocky!

Pocky!

Lupa plak aku nak post menda alah nih semalam. Semalam aku terjumpa menda alah ni kat pasaraya KLCC. Pocky! Biskut bersalut coklat yang popu...

Spring cleaning 2

Spring cleaning 2

Spring cleaning 2

Malam tadi adalah operasi pembersihan untuk aku. Bermula dari membuang barang² yang tak aku perlukan, mengemop lantai sehinggalah mencuci ba...

25 Julai, 2008

Sekarang di dalam Bahasa Melayu!

Sekarang di dalam Bahasa Melayu!

Sekarang di dalam Bahasa Melayu!

Yayyyy!!!!... Bloggers sekarang di dalam Bahasa Melayu. Tak perlu lagi bagi mereka yang kurang faham Bahasa Inggeris untuk meraba² mencari f...

Hahahaha Hehehehe...

Hahahaha Hehehehe...

Hahahaha Hehehehe...

Sebenarnya, kalau diikutkan hati, aku malas nak post banyak² video dalam blog nih. Tapi, disebabkan aku terjumpa satu video iklan Jepun tent...

Sekarang di dalam Bahasa Melayu!

Sekarang di dalam Bahasa Melayu!

Sekarang di dalam Bahasa Melayu!

Yayyyy!!!!... Bloggers sekarang di dalam Bahasa Melayu. Tak perlu lagi bagi mereka yang kurang faham Bahasa Inggeris untuk meraba² mencari f...

Hahahaha Hehehehe...

Hahahaha Hehehehe...

Hahahaha Hehehehe...

Sebenarnya, kalau diikutkan hati, aku malas nak post banyak² video dalam blog nih. Tapi, disebabkan aku terjumpa satu video iklan Jepun tent...

24 Julai, 2008

Smile!

Smile!

Smile!

When it comes to a good service, people wouldn't think much to pay more. And good service is what I've been looking for so long in t...

23 Julai, 2008

20 Julai, 2008

Flash Mob!

Flash Mob!

Flash Mob!

There are certainly many Flash Mob in the world. But in the video I attached, it sure my favourite one. Gathered, did and left! Just see how...

18 Julai, 2008

Credit Control Family Day.

Credit Control Family Day.

Credit Control Family Day.

Sabtu yang lepas adalah merupakan Hari Keluarga Credit Control. Hari ni memang merupakan hari yang ditunggu² oleh semua ahli Credit Control ...

16 Julai, 2008

Headache!

Headache!

Headache!

Apa yang korang nampak kat gambar di atas, adalah pemandangan biasa bagi aku. Double vision akibat mata aku yang makin hari dah makin tak na...

15 Julai, 2008

Multiplatform!

Multiplatform!

Multiplatform!

FFXIII New Trailer Huhuhuhu... Sedey aku sebab FFXIII akan direleasekan multiplatform. Bukan sahaja di PS3 tetapi di XBox 360. Tapi tak kisa...

14 Julai, 2008

Delivery.

Delivery.

Delivery.

Salah satu 3D short film kegemaran aku. Aku sukakan jalan ceritanya dan jugak characternya yang mysterious... Satu mesej untuk seluruh dunia...

Penat!

Penat!

Penat!

Huhuhuhu... Lama dah tak buat post since adik aku bertunang hari tuh. Aku bizi giler. Emmmm... Actually, bukan la bizi sangat pun, cuma memb...

07 Julai, 2008

Selamat bertunang buat Alang!

Selamat bertunang buat Alang!

Selamat bertunang buat Alang!

Hari yang ditunggu² oleh keluarga aku dah pun tiba. Hari ini (Ahad 6.7.2008) adalah merupakan hari rasmi pertunangan Alang dengan Siti. Jadi...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog