02 Jun, 2008

What's for lunch?

| No comment


Tiba waktu nak lunch ari nih, hujan la pulak. Tak dapat la nak pergi ke rostoran Rasyid macam biasa. So, yang tinggal kat office adalah aku, Kak Shima, Kak Liza ngan Azri. Masing² turun ke cafe nak makan. Tapi sebab dah tau hujan² macam ni, sure ramai kat cafe Sajuin tu, so kitaorang pun melepak la kat cafe mahal sket yang bernama cafe Ritazza. Aku order Mee Kari dan ice lemon tea.

Hehehehe... Tapi bila habis jer makan, masing² mengadu tak kenyang. Ye la, dah dok makan kat cafe mahal, memang la dapat makan ciput. Hehehehe... Time nak naik office, tetiba plak dapat idea nak mengorder pizza. Hehehehe... Tong² RM11.00 sorang.

Surf la internet kejap sebab nak carik nombor phone Pizza Hut. Bila dah dapat, kiteorang mengorder Pizza Hawaiian Deluxe Supreme, 4 sup ngan Air. 30 puluh minit sampai katanya. Tunggulah 30 minit...

Sampai jer, terus hulur RM43.50. Kire cukup la RM11.00 sorang tu. Apa lagik, bedal la pastuh. Bila dah kenyang, memasing senyap sambil buat kerja (ye ke?)... Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog