25 Jun, 2008

Slamat maju jaya Cik Has!

| No comment
Tak ada apa pun yang menarik sepanjang minggu ni. Cuma semalam ajer la ada satu farewell party yang diadakan untuk akauntan Ampang Puteri yang akan bertransfer ke Dhaka untuk menggantikan orang di sana. So, tak makan la aku kat luar. Cuma makan tengahari kat akaun jer.

Cik Has tengah memberi ucapan...

Cik Has tengah potong kek sebelum makan.

Best gak lauk; ayam masak lemak cili api, daging kicap, kerabu mangga, ikan kering... dan jugak kek Secret Recipe. Hahahaha... Besh nyer! Ada kek SR! Tapi aku dapat satu slice jer... Yang lain semua orang dah sapu! Jadik laaaa...

Best nyer kek... Yum yum!!!

p/s: Slamat maju jaya di Dhaka Cik Has!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog