19 Jun, 2008

Posting!

| No comment
Huhuhuhu... Lamanya tak buat post. Bukannya apa. Aku sekarang ni tengah bersusah payah untuk menghabiskan story mode Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots. Dah addict aku nak menghabiska game ni. 2 kali dah aku tido jam 5.00 pagi semata² kerana nak menghabiskan boss fight. Dan dua kali jugak aku terbabas bangun pagi! Huhuhuhu... Baguih kan? Kakakaka... Itulah penangan bersama Abang Snake!

Dan hari ni aku dah pun mengkatamkan MGS4 buat pertama kalinya. So, boleh la aku mengepost something kat blog nih... Stay tune!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog