14 Jun, 2008

News that tasteful!

| No comment

Tadi aku baru saja membaca sesuatu di PS3.QJ tentang controller PS3. Aku baru jer bercadang nak beli controller Dualshock 3, tapi entah cemana, aku seolah² dah hilang minat nak beli controller tu. So, apa jenis controller yang derang maksudkan? Meh kita baca artikel tuh!

A month ago we mentioned a rumor about Sony developing its own awesome transforming, motion-sensitive controller - and now the rumor seems to be shaping up into reality. The internet rumor mill has it that this mysterious PS3 controller can "break apart" into two separate components, each outfitted with an accelerometer that will enable motion-sensitivity.

However, there are also some reports going around that this certain "break apart" design isn't entirely the case. An anonymous source informed Kotaku that the core of the controller is a small device that is intended to be attached to the player's body, and works in conjunction with other devices. You could say it's like motion-controllers worn on the hands or even the feet, perhaps.

Of course, Sony hasn't responded to any questions or inquiries concerning this tidbit, but we may very well expect an official announcement - including solid facts about this mysterious controller - in the upcoming E3 event. Expect updates as they come!


Alamak! Besh betol. Harap derang market menda nih secepat mungkin, kalau betul la!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog