12 Jun, 2008

MGS4 in the house!!!

| No comment


Huhuhuhu... Well, akhirnya dapat jugak aku punya copy Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots semalam pada jam 10.30 malam (selepas beratur lama dari pukul 1.30 tengahari). Seronok bukan main bila MGS4 dah ada kat tangan. Tak payah la berdondang sayang lagi melahirkan perasaan busan menunggu ketibaan hari tersebut!

So now, lepas ni, kalau aku hilang kejap (kecuali waktu makan), tu maknanya aku tengah sibuk bermain game ni le. Carik je aku kat rumah. Hahaiiii...
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog