26 Jun, 2008

Kemarahan memuncak!

| No comment

Kemarahan aku sudah memuncak semenjak malam tadik. Maxis Broadband sekarang, bukan lagik seperti namanya, tetapi sekarang sudah menjadik Meksis Babikben... Sakit no ati aku dengan servis yang dihidangkan pada aku. Dah la aku bayar memahal, tapi servis macam TAIKKKK!!!!

Aku sekarang tengah mencarik alternatif kepada Meksis Babikben Wireless nih. Probably aku akan switch ke Jaring pulak. Ramai yang pakai UMobile sekarang nih, but since dia pun lebih kurang cam Meksis ni gak, so just let's for get about it!

Dah la tak bley nak P2P, slow, asyik DC memanjang... So, terima kasih ajer la Meksis, terima kasih di atas servis anda yang macam sial nih! Jangan harap aku nak amek servis BB ngan ko lagik!

p/s: Hangin satu badan!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog