09 Jun, 2008

Hurmmmm...

| No comment
Hurmmmm... Tak der mood plak nak buat kerja nih sambil menunggu MGS4 keluar. Hehehehe... I can feel the heat how tho! Nasib baik la kerja aku baru sampai proses membuat listing. Then baru proceed ngan the next task. Tapi nak membuat listing tu pun macam nak mati!!!

Tinggal 1 hari jer lagik nak menunggu. Kendian... Yahoooo!!!!

p/s: Itu batu, mata ada duduk!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog