06 Jun, 2008

"wwww..."

| No comment

Hehehehe... Ngantuk punya pasal, ni la yang jadik masa aku tengah buat kerja tadik. Penuh field tu dengan huruf "w" yang panjang sebab aku terpicit keyboard lebih kurang 5 minit sambil merehatkan mata a.k.a tertidur. Hehehehe... Nasib baik aku tak tekan huruf "z". Kalau idak, sampai bila la aku akan tersedar!

p/s: Ni semua gara² tak dapat tido malam tadi sebab sakit kaki. Pain killer did not do its job! Huhu...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog