02 Jun, 2008

Headache!

| No comment

I had a major headache hari ni. Macam nak meletop je kepala aku nih. Since hari ni ari minggu, so tak kisah la sangat. Boleh aku berehat kat umah. But, today... Kawan sepejabat aku kawin. Dan dengan rasa berat hatinya, aku tidak dapat untuk ke majlis kenduri kawin tersebut. Memang aku dah rasa sakit kepala dari semalam lagi, tapi pagi ni terasa terlebih sakitnya pulak. Nak angkat kepala pun berat. Adeh!!!

Badan pun terasa nak demam. Huhuhuhu... Benci betol aku dengan rasa macam nih. Tak menyenangkan. Dan tak selesa! Tapi baik jugak kalau aku demam waktu ni daripada aku demam 11 haribulan nanti. Ahaks!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog