22 Jun, 2008

Hadoi laaaa...

| No comment
Hadulaaaa... Kemas lagik! Gara² sistem 5S punya pasal, kena lagi kitaorang mengemas pejabat dan menghumbankan semua yang tidak berkenaan di dalam stor yang letaknya 6 tingkat di atas, yakni di atas bumbung. Dah la panas nak mampos kat atas tuh, kena pulak buat kerja berat! Huhuhuhu... Apa nak buat, nasib badan!!!!


Aku tak tau nak cakap apa pasal kotak² ni. Sakit ati jer tengok!


Kitaorang punya space, kemas dan tersusun. Huhuhu... (^_^)b


Sana kotak, sini kotak...

Ini baru kat tepi tangga baru!!!!

Jangan la hendaknya bos kitaorang masih lagi tak berkenan dengan kerja yang kitaorang buat pagi tadik! Penat gilak!!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog