03 Jun, 2008

And that... completes it!

| No comment
Untuk melihat apa yang kami tulis, klik untuk imej besar!

Tadi aku dapat IM dari adik bongsu aku yang menyuruh aku melihat blognya. Bila bukak, aku tersenyum seketika. Dah sampai rupanya kad hari bapa kat tangan adik. Alhamdulillah... Maka completelah projek kami adik beradik.

Kad hari bapa untuk abah dah selamat diposkan oleh adik selepas tugas dia menulis dan melengkapkan ucapan di dalamnya. Semoga kad itu sampai dengan selamatnya di kampung dan dibaca oleh abah. ☺

Berikut adalah bingkisan apa yang dituliskan oleh Along, aku sendiri, Alang dan Adik di dalam blog memasing. Semoga ini akan menjadi kebiasaan pada masa² akan datang.

Post dari Along
Post dari aku
Post dari Alang
Post dari Adik

Kami adik beradik, Along, Angah, Alang dan Adik sangat sayangkan Abah! Abahlah "hero" kami
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog