07 Jun, 2008

Amazon.com kena tembak ngan Metal Gear!

| No comment
Hehehe... Berita yang agak kelakar bagik aku, dan jugak yang agak menakjubkan. Well! Bukan la citer apa pun, tapi since dia jadik cam tu, terasa kelako plak bagi aku. Site Amazon.com crash sebab terlalu ramai orang masuk sehinggakan server dia tak dapat nak menampung pengunjung yang datang. Sebab apa? Sebabnya adalah kerana Amazon.com menawarkan untuk menjual Metal Gear bundle. Memasing tak nak melepaskan peluang mendapatkan PS3 yang bertemakan Metal Gear yang sungguh menggiurkan! Hebat sungguh game nih. Belum lagi keluar dah jadik cam nih. Hebat²! Jom kite tengok sorotan kembali apa yang dilaporkan sebuah blog PS3 mengenai perkara tu...


Well, good job folks. We told you that amazon.com would sell the Metal Gear Solid 4 80GB bundle today. And you all listened. Thousands of you swarmed the site, got rid of their inventory in seven minutes, and best of all -- you killed amazon.com.

Demand for the Metal Gear bundle was so high, that the popular online retailer simply couldn't handle the traffic. If this is the fervor in just one store, imagine how well the bundles are going to sell when they release nationwide next Thursday.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog