29 Jun, 2008

Sister...

Sister...

Sister...

I don't have any sister. But this lady here, I treated her like my own. She once became my boss when I had no job, a counceller when I h...

Window...

Window...

Window...

A view out of my room which have nothing in view but bricks! I snapped this picture this morning after I woke up from my sleep. Eventhou it ...

27 Jun, 2008

Erkkkk!!!!

Erkkkk!!!!

Erkkkk!!!!

Have you guys ever felt a sudden chill whenever you passed by an empty corridor, which you don't know much about your neighbour, a long ...

Shopping day... again!

Shopping day... again!

Shopping day... again!

Nu sandal! Blue... and black... Shopping day lagi! Hehehehe... I bought a pair of sandal, one piece of blue shit... err shirt, and a sleevel...

26 Jun, 2008

Kemarahan memuncak!

Kemarahan memuncak!

Kemarahan memuncak!

Kemarahan aku sudah memuncak semenjak malam tadik. Maxis Broadband sekarang, bukan lagik seperti namanya, tetapi sekarang sudah menjadik Mek...

25 Jun, 2008

Merapek!

Merapek!

Merapek!

Antara gambar² merepek yang aku ambil menggunakan telefon K550i dengan Cyber-Shot baru aku. Ntah hape² gambar aku ambek. Ini adalah antara g...

Slamat maju jaya Cik Has!

Slamat maju jaya Cik Has!

Slamat maju jaya Cik Has!

Tak ada apa pun yang menarik sepanjang minggu ni. Cuma semalam ajer la ada satu farewell party yang diadakan untuk akauntan Ampang Puteri ya...

22 Jun, 2008

Picture says it all!

Picture says it all!

Picture says it all!

Untuk Alang.

Yang baru dan diperbaharui!

Yang baru dan diperbaharui!

Yang baru dan diperbaharui!

Yang baru 1 Hehehehe... Tadik, pas balik "berbelanja" dengan adik aku, kat depan pintu bilik aku ada sampul surat. Aku dah tau dar...

Hadoi laaaa...

Hadoi laaaa...

Hadoi laaaa...

Hadulaaaa... Kemas lagik! Gara² sistem 5S punya pasal, kena lagi kitaorang mengemas pejabat dan menghumbankan semua yang tidak berkenaan di ...

20 Jun, 2008

1000

1000

1000

At 10.30 pm this evening, my hits count recorded 1000 visitors to my blog. Well! Thank you all for coming and tasted a little bit of my so-c...

19 Jun, 2008

Posting!

Posting!

Posting!

Huhuhuhu... Lamanya tak buat post. Bukannya apa. Aku sekarang ni tengah bersusah payah untuk menghabiskan story mode Metal Gear Solid 4 : Gu...

14 Jun, 2008

News that tasteful!

News that tasteful!

News that tasteful!

Tadi aku baru saja membaca sesuatu di PS3.QJ tentang controller PS3. Aku baru jer bercadang nak beli controller Dualshock 3, tapi entah cema...

12 Jun, 2008

The day at MGS4 launch

The day at MGS4 launch

The day at MGS4 launch

Aku ambil cuti 2 hari semata² nak menghadirkan diri kat Official Launcing Metal Gear Solid 4. Bukan selalu pun ada event cam ni kat Malaysia...

MGS4 in the house!!!

MGS4 in the house!!!

MGS4 in the house!!!

Huhuhuhu... Well, akhirnya dapat jugak aku punya copy Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots semalam pada jam 10.30 malam (selepas beratu...

11 Jun, 2008

Today is the day!

Today is the day!

Today is the day!

Today is the day. 11th June 2008. Well actually, it supposed to be on 12th June but, what the hell! The heat already felt earlier here in Ma...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog