11 Mei, 2008

TTDBID Part 12

| No comment

Lama dah aku tak update pasal TTDBID ni kan? Hehehehe... Bukannya apa. Aku tak ada masa nak tulis. Bila ada masa lak, aku terlupa. Mendanya dah ada, cuma nak bukak balik buku, tengok balik list then menaip benda ni. Cuma lately aku malas sikit nak menaip. Tengok ajer la post aku 2-3 hari ni. 2-3 baris jer yang aku tulis. Kemalasan melanda diri. Hehehehe...

Okay, my 12th edition to my TTDBID list is... to throw a big party (sort-of!) when I'm 30. Duh! I'm 30 already!... But at least this TTDBID is done already. One of the 50 list I made. So, 49 to go! Hehehehe...

Well, it wasn't big actually. But all I can say is that it was memorible enough. I celebrated it with all my close friends up there in Cameron Highland. We'd been discussing it for months before we could actually turned it into reality. So, not just I celebrated my birthday there, but I had a nice vacation with my dear and beloved friends.


Maybe after this, I should plan for another "big" party when I turn 40, or should I say the 15th 25th (25 yang ke 15). Hmmmm... Not bad actually! Hehehehe!

One down. 49 to go!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog