25 Mei, 2008

Tipah tertipu...

| No comment
Huhuhuhu... Akhirnya kebenaran terungkai jua. Aku telah tertipu. Kesemua bunting dan banner MGS4 yang dikatakan ada digantung kat KLCC dan Dataran Merdeka adalah hoax semata². Semuanya angkara si Ninja atau Enal yang telah mengaburi mata dan pendengaran aku yang terlalu excited sangat pasal launcing MGS4 kat Malaysia ni. Semua gambar² tu adalah fake semata². Chissss... Aku nak sembelih di Ninja pas nih! Bukan setakat aku yang tertipu, tetapi ada jugalah yang lain.

Ni la susahnya berkawan dengan kengkawan yang pandai Photoshop nih! Hehehehe... Aku jer yang tak pandai² sampai sekarang! Hampress tol! Lenkali semua gambo yang Ninja post, tak leh nak dipercayai. Kekekeke...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog