21 Mei, 2008

Tak sabarnyaaaa...

| No comment

Huhuhuhu... I can feel the heat right now. Aku tak sabar rasanya nak menghadirkan diri ke pelancaran "Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots" kat Low Yatt nanti. Some of my friends are going too!

Selalunya, aku dapat tengok orang² Jepun beratur panjang untuk mendapatkan game² terbaru yang dilancarkan. Ramai² pakat menunggu kedai dibuka dengan ber"camping" kat luar kedai semata² untuk menjadi orang pertama memilikinya... Well, aku boleh rasa pengalaman semua tu pada 11 Jun ni apabila TecAsia mengambil inisiatif untuk melancarkan game ni lebih awal di Malaysia daripada negara asalnya, Jepun.

Penjualan game ni akan bermula pada 11 Jun, pada pukul 7.30 malam untuk mereka yang telah mendapatkan kad² pre-order mereka (I'm getting one soon once they release it!). Jadi sesiapa yang tak ada kad pre-order ni, tak buleh la nak beratur (dan melayakkan diri mendapat cabutan bertuah) untuk mendapatkan game ni lebih awal. Dan kemudian jualan akan diteruskan sehinggalah tarikh sebenar game ini dijual iaitu pada 12 Jun (midnight sale).

So, pada 11 Jun tu nanti, sesapa yang simpan kad pre-order tu, dapat la melayakkan diri untuk mendapatkan antara hadiah² berikut...






Bila sampai harinya nanti, aku akan report kat sini. Hehehehe... Tak sabar!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog