26 Mei, 2008

Shopping...

| No comment
It's shopping day! Hehehehe... Sapa cakap pompuan jer pandai nyoping. Aku pun pandai gaks. (^_^)v Alang² dah menyinggah Alpha Angle Wangsamaju lepas balik zoo tadik (laporan gi zoo aku publish nanti), aku pun menyoping la serba sedikit barang keperluan. Sebenarnya, aku nak carik kasut jer tadik sebab kasut kerja aku dah uzur giler. Tapi dah alang², aku nyoping skali toiletries ngan perfume. Hehehehe. Megi pun aku beli skalik. Tambah² stok makanan. Kui kui kui kui!!!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog