04 Mei, 2008

Play-Beyond.NET movie gathering...

| No comment

Hari ni, lepas je habis kerja, aku terus bergegas pergi ke Time Square. Aku memang dah bulatkan awal² kat kalender aku yang hari ni ada movie gathering yang diadakan oleh komuniti Play-Beyond.NET. Movie yang dipilih untuk gathering ni adalah "Iron Man".

Aku dari dulu memang teringin nak menjoinkan diri ngan gath Play-Beyond.NET ni. Tapi tak berkesempatan. Cuma kali ni jer aku dapat menjoinkan diri. So, terasa best gak la dapat berjumpa ngan derang nih.

Antara yang hadir selain aku di gathering ni adalah:

- Ninja/Enal
- Big Boss
- ana
- momochi
- Mr.Shiney
- ayusmi
- evo & wife
- raoul
- i7
- myxery
- edv & fren
- corez
- feroz

So, kat bawah ni adalah gambar yang Ninja ambik lepas movie gath tu.








p/s: Semua gambar² ni aku sedut dari forum dan ianya kepunyaan Ninja.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog