18 Mei, 2008

Movie time...

| No comment
Hari minggu datang lagi. Selepas je habis kerja, aku bergegas pulang sebab aku dah berjanji dengan adik aku (yang meminta tolong membelikan tiket untuk pulang ke Ipoh). Lepas aku memberikan tiket yang telah aku beli, aku balik ke rumah. Kemudiannya tidur sebentar sebelum bangun untuk berjumpa dengan Ijat dan Sue untuk menonton wayang. Pilihan tontonan minggu ini... The Chronicles of Narnia : Prince Caspian.

Kami sampai lebih kurang jam 6.45 petang di Pavillion. lepas aku bagi Ijat duit untuk beli tiket, kitaorang berpecah sebab ada masa lagi sejam sebelum kitaorang masuk panggung. Ijat katanya nak ke toilet. Memula tu tunggu la gak, tapi bila dah berjanggut tunggu dia (berak batu ke hape?), aku ngan Sue gi la berjalan ke Times, sebuah kedai buku.


Ramai nyer orang depan kaunter tiket GSC Pavillion nih.

Bila masa dah time, kitaorang pun masuk la dengan berbekalkan air coke sorang satu. Dalam panggung, sempat gak la snap 2-3 gambo sebelum wayang mula. Cerita tu berlangsung lebih kurang 2 jam 15 minit. Kitaorang keluar wayang lebih kurang jam 10.30 malam.


Dok bergambo dalam panggung. Tapi buka pun tak nampak!

Sue pula tak abis² men game!.

Yang kelakarnya bila abis tengok wayang dan menuju ke tempat Ijat parking kereta, kami masing² lupa kat mana kereta tu diletakkan. Berpusing² jugak la mencari. Tapi nasib baik la jumpa... Kalo idak, mau satu malam tu mencari kereta Sue kat situ...

Melilau mencarik kereta Sue.

Bila dah dapat trace, baru la lega sket ati.

Ni la tempat sebetulnya kitaorang parking...

Hehehehe... Jumpa gak kereta!

Sampai je ke GP, kitaorang lepak jap. Makan dan minum sebelum beredar pulang ke rumah masing². And that's it.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog