02 Mei, 2008

Kawan lama...

| No comment
Lama sungguh aku tak bersembang dengan kawan aku dari MDC (Melayu.com) nih. Kalau bersembang dengan dia ni, sampai esok pun rasa²nya tak akan abis. Ada jer cerita yang nak disembangkan. But, nowdays, seems like most of my chatting and MDC forumnist ni yang hilang satu persatu. Ada yang dah kawen, ada yang senyap terus...

Agak lama jugak aku kenal ngan Pidah ni. Kalau tak silap aku, dari tahun 1999 sewaktu aku giler dengan MDC dan aktivitinya. Tolak campur, dah nak dekat 8 tahun jugak la. Tapi jumpa sekali sekala je since dia berpindah ke Penang. Kalau tak, mungkin gak la berjumpa tiap² bulan... Hehehehe...

Ari ni aku nyembang ngan dia kat YM. Tapi tak dapat nak nyembang lama sebab blackberry dia abis bateri. Sempat gak la aku mintak nombor tipun dia sebab no dia dah lama aku ilangkan semenjak tipun lama aku tu hilang...


Pompuan Pidah (2/5/2008 9:29:41 PM): Alamak.. Hp aku nak habih bateri aaaaaaa
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:29:42 PM): Aalaa dah kaya
Ijann (2/5/2008 9:29:54 PM): ok...
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:29:59 PM): Ko jek kedekut
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:30:12 PM): Kalau aku ter'off', paham2 la ye
Ijann (2/5/2008 9:30:15 PM): nnti bebila pree, nmpak aku online ke... tegur la...
Ijann (2/5/2008 9:30:24 PM): aku jer tegur... huhu...
Ijann (2/5/2008 9:30:26 PM): :D
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:31:45 PM): Aku jarang online
Ijann (2/5/2008 9:31:54 PM): bebila la...
Ijann (2/5/2008 9:31:58 PM): hehe...
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:32:06 PM): Hp nih kekadang jek dpt kat aku
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:32:07 PM): O
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:32:14 PM): Ok.. Aku sure tegur
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:32:23 PM): Nanti one day kita pi makan sushi nak?
Ijann (2/5/2008 9:32:24 PM): masuk la tenet kt umah
Ijann (2/5/2008 9:32:30 PM): bleh
Ijann (2/5/2008 9:32:35 PM): peberet aku tuh!
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:32:41 PM): Boipren aku jauh... Susah beno nak kuar.
Ijann (2/5/2008 9:32:48 PM): boipren?
Ijann (2/5/2008 9:32:53 PM): sapa boipren ko?
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:32:57 PM): Ya ka? Yeyeyeyeyee aku pun sama laa
Ijann (2/5/2008 9:33:01 PM): ni berita panas nih!
Ijann (2/5/2008 9:33:03 PM): :p
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:33:16 PM): Ada laaa... Tapi dia jauh...
Pompuan Pidah (2/5/2008 9:33:32 PM): Alaaa ko tak penah citer pasal gilpren ko pun
Ijann (2/5/2008 9:33:43 PM): nak tau baca la blog!
Ijann (2/5/2008 9:33:46 PM): hehehe...
Ijann (2/5/2008 9:33:56 PM): nanti bebila ko turun KL, bagitau la...


Tu sebahagian la apa yang aku chat ngan Pidah. Yang lelain tu, tak yah la aku paste kat sini. Tengah best nyembang, HP blackbery dia abis beteri. Abis la sessi pengchatan aku ngan Pidah. Bebila nanti sambung lagi. Hehehehe...

p/s: Pidah! Kalo ko baca post nih, jangan lupa komen. Hak hak hak hak!!! :p
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog