28 Mei, 2008

Kad hari bapa.

| No comment



Kad hari bapa yang direka oleh adik aku, Nizam (alang). Nice, simple and meaningful. Pada mulanya, aku hanya mahu membeli kad sahaja sepertimana aku lakukan pada hari ibu yang lepas. Tetapi, selepas berbincang dengan along, alang dan adik, masing² bersetuju untuk memberikan tugas pada alang untuk merekanya. Since dia dah biasa dengan reka mereka ni, senang saja untuk dia mereka kad hari bapa ini.

Thanks buat alang aku yang mereka kad ni untuk abah.

Gambar ni disedut daripada blog adik aku.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog