06 Mei, 2008

Aku di office...

| No comment
Since aku dah tak buat kerja luar, bertimbun kerja aku nak buat kat opis. Hehehehe... Banyak lagi blom siap. PC lak lom siap sampai lagik, terpaksa la pinjam orang sebelah nyer. Tapi tak per, pc aku kununnya akan sampai tak lama lagik.


Snap² waktu tengah keje. (^_')


Huhuhuhu... Bertimbun statement nak siapkan!

p/s: Aku sekarang ni dok tempat baru. Bertentangan dengan tempat duduk lama aku. OK la tuh! Orang baru dok tempat lama aku laks!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog