02 Mei, 2008

Aktiviti cuti hari pekerja...

| No comment
Pada cuti hari pekerja hari tu, banyak gak aktiviti yang aku buat ngan bebudak Jaquezee. Bermula dari malam hari pekerja tu, sehinggalah habis hari pekerja, aku sibuk ngan kengkawan Jaquezee.

Yang boleh aku reportkan kat sini adalah aktiviti malam hari pekerja tu. Banyak gambar² yang aku ambek ngan hp aku. Tapi semasa hari pekerja tu pulak, aku dengan sedihnya nak memberitahu bahawa hp aku abis bateri sebab aku terlupa nak mengcas baterinya. Hadula... Kenapa la aku lupa nak cas, kalo dak dah lama aku post menda tuh.

Tapi tak per. Bila aku dapat gambar² dari telefon Lan, aku postkan kat sini. Sementara tu, korang baca la dulu aktiviti malam hari pekerja tu yang akan aku post nanti ek. Nak kuwakan dulu gambo² dari telepon...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog