30 Mei, 2008

Adulaaaa...

| No comment
Sakitnya hati. Dari lepas lunch tadik, aku dok buat kerja dengan bersungguh² dan berhemah. Punya la banyak kerja yang sempat aku habiskan. Tapi malang tak berbau. Kalau la aku dapat tau cemana bau malang tu, dah lama aku buat preparation. Pakai topeng ke, pakai gogle ke...

Dah penat aku buat kerja tu, tetiba blackout pulak. 2-3 saat je pulak tuh. Mati pulak pc yang aku pakai ni. Aduh! Berpinar mata jap. Banyak yang aku dah buat tapi tak bersave... Bila aku on balik pc, check balik semua menda yang aku buat tadik, semuanyaaaa... tulur belaka. Adeh! Pening... pening...

Nasib baik la aku bukak sistem, semua menda yang aku buat tadik ada kat database dia. Selamat aku 85%. Walaupun 15% lagik aku kena taip balik. Huhuhuhu... Sakitnya hati!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog