31 Mei, 2008

Aktiviti tak memberangsangkan!

Aktiviti tak memberangsangkan!

Aktiviti tak memberangsangkan!

Lama plak rasanya tak buat post semenjak dua menjak blog Jaquezee baru dah up. Kha kha kha kha... Aktiviti updating yang berterusan sedang b...

New layout!

New layout!

New layout!

I just updated the layout for Jaquezeean blog. After doing this and that, and after taking soooo much time to consider which and what to cha...

30 Mei, 2008

Adulaaaa...

Adulaaaa...

Adulaaaa...

Sakitnya hati. Dari lepas lunch tadik, aku dok buat kerja dengan bersungguh² dan berhemah. Punya la banyak kerja yang sempat aku habiskan. T...

29 Mei, 2008

Got mine oredi!

Got mine oredi!

Got mine oredi!

I have secured my pre-order card after finished work. I went straight away to Low Yatt and took the pre-order card from the counter inside T...

Huaaaa... Mana ikon?

Huaaaa... Mana ikon?

Huaaaa... Mana ikon?

Huhuhuhu... Apsal la ari nih tak kuwa ikon² kat create posting field aku nih. tak leh aku nak menghaplod gegambo. Waaaa... Banyak nak haploa...

28 Mei, 2008

Seriously...

Seriously...

Seriously...

Seriously, I got to stop this. I couldn't believe my eyes that I've been smoking that lot! My my my... This is seriously shoking! Bu...

Kad hari bapa.

Kad hari bapa.

Kad hari bapa.

Kad hari bapa yang direka oleh adik aku, Nizam (alang). Nice, simple and meaningful. Pada mulanya, aku hanya mahu membeli kad sahaja seperti...

Date to remember.

Date to remember.

Date to remember.

Some of the date for me to remember: 10 May 13 September 22 December 12 November 26 July 20 August Hmmmm... More dates for me to remember. W...

26 Mei, 2008

Shopping...

Shopping...

Shopping...

It's shopping day! Hehehehe... Sapa cakap pompuan jer pandai nyoping. Aku pun pandai gaks. (^_^)v Alang² dah menyinggah Alpha Angle Wang...

25 Mei, 2008

Rombongan ke Zoo Negara.

Rombongan ke Zoo Negara.

Rombongan ke Zoo Negara.

Hari minggu datang lagi. Desas-desus pada hari Sabtu untuk membuat rombongan ke Zoo Negara bertiup kencang dari sms sehinggalah ke ym. Pada ...

Movie gath lagie...

Movie gath lagie...

Movie gath lagie...

Sekali lagi Play-Beyond.NET buat lagik movie gathering. Filem yang dipilih adalah "Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull"...

Tipah tertipu...

Tipah tertipu...

Tipah tertipu...

Huhuhuhu... Akhirnya kebenaran terungkai jua. Aku telah tertipu. Kesemua bunting dan banner MGS4 yang dikatakan ada digantung kat KLCC dan D...

21 Mei, 2008

Movie time... again!

Movie time... again!

Movie time... again!

Tomorrow will be a movie session again. This time we pick "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull". So we have secured...

Tak sabarnyaaaa...

Tak sabarnyaaaa...

Tak sabarnyaaaa...

Huhuhuhu... I can feel the heat right now. Aku tak sabar rasanya nak menghadirkan diri ke pelancaran "Metal Gear Solid 4 : Guns of the ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog