15 April, 2008

Port baru...

| No comment
Port baru ahli Jaquezee aktif untuk melepak dan menjamu selera. Tempat ini adalah sebuah restoran yang baru dibuka di Sentul bernama Al-Azmi. Tempat cantik, makanan sedap... Dan harga yang berpatutan...




Gambar Lan dan Shahrul (sepatutnya) yang makan dalam gelap. Tapi tak nampak apa pun!

Antara makanan yang menjadi pilihan aku di restoran ini adalah tauhu jepun yang sememangnya sedap gilossss... Aku bagik 5 bintang untuk makanan ni. Korang try la.

p/s: Cuma gambar ini je yang mampu di letak sebab keadaan agak gelap.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog