29 April, 2008

Menjahat di office.. Har har har har!!!

| No comment
Jahat tak aku? Aku hangkut aku nyer modem dari rumah, then aku install kat office. Then aku online kat opis. Hahahaha... Jahat sungguh kan? Bukan apa, since aku tak lama lagi aku akan duduk office doplopatjam, apa salahnya aku bawak aku nyer modem sendiri... Then online sendri. Bagus tak? Nak pakai office nyer, jangan harap la...

Sekarang ni, aku tengah tenet kat opis la. Tak pakai pun opis nyer. Aku buat keje sambil bertenet... Har har har har... Jahat kan? :p
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog