11 April, 2008

Family day

| No comment
Esok hospital aku akan membuat hari keluarga di Jeram, Kuala Selangor. Seluruh seisi jabatan perakaunan (yang nak pergi la!) akan menjalani hari keluarga ini selama 2 hari 1 malam. Rasanya pelbagai acara telah dibuat untuk memeriahkan acara hari keluarga ni, aku sendiri pun belum baca tentatif program lagi... So, aku akan bertolak ke sana selepas jam 12.30 tengahari selepas habis kerja!

Selama 2 hari 1 malam ni, sekali lagi aku akan menjadi reporter tak rasmi yang akan melaporkan hari keluarga jabatan akaun mengikut perspektif aku. So, tunggukan laporan daripada aku nanti ek...

p/s: Tak se"excited" nak gi Cameron!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog