25 April, 2008

Biar betol!

| No comment

Terkujat aku masa bersembang ngan Gurl malam tadik. Sedap² sembang, aku terpandang aku nyer modem sabun berwarna lain daripada biasa. Selalunya berwarna kebiruan, tapi hari ni... Ntah nak cakap warna apa pun aku tak tau (maklum la, aku ni rabun warna...)

Bila tgk speed, masyaAllah. Laju nyer. Kalo ari² laju cam ni, tak la macam sialan servis yang Maxis bagik tu. Senang aku nak mendonlod menda dari internet. Dan aku tak la ralat nak membayar duit yang banyak pada Maxis...

p/s: Biarlah selamanya berwarna itu!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog