25 April, 2008

Balik kampung...

| No comment
Esok, lepas kerja, aku dengan abang aku beserta dengan kakak ipar aku akan pulang ke kampung halaman di Ipoh. Dah lama rasanya tak balik. Cuma kali ni aku akan pulang tak lama... Hanya dua hari semalam sahaja. Cuti tak apply. Lagi pun, aku masih banyak lagi kerja² yang perlu aku lakukan pada hari Isnin nanti.

Bukannya apa, dah la hari tu aku cakap nak balik tapi tak jadi. Semua gara² kerja² yang masih lagi belum habis². Kalau tak balik jugak kali ni, apa pulak kata orang tua aku kat kampung nanti.

Macam biasa, nanti aku merepot laaaa... Daaaa... Jumpa senin ek!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog