29 April, 2008

An evening with my favourite girl...

An evening with my favourite girl...

An evening with my favourite girl...

Today, I spent my evening with my favourite girl, Gurl! Hehehehe... I've been calling her with that name since I knew her since then.. S...

Menjahat di office.. Har har har har!!!

Menjahat di office.. Har har har har!!!

Menjahat di office.. Har har har har!!!

Jahat tak aku? Aku hangkut aku nyer modem dari rumah, then aku install kat office. Then aku online kat opis. Hahahaha... Jahat sungguh kan? ...

25 April, 2008

Balik kampung...

Balik kampung...

Balik kampung...

Esok, lepas kerja, aku dengan abang aku beserta dengan kakak ipar aku akan pulang ke kampung halaman di Ipoh. Dah lama rasanya tak balik. Cu...

Biar betol!

Biar betol!

Biar betol!

Terkujat aku masa bersembang ngan Gurl malam tadik. Sedap² sembang, aku terpandang aku nyer modem sabun berwarna lain daripada biasa. Selalu...

24 April, 2008

Dan hari ini...

Dan hari ini...

Dan hari ini...

Tup tap tup tap... Dah pukul 7.00 malam. Rasa baru jer kejap tadik aku balik rumah. Dok mengadap pc nih, then online, chat with few people i...

23 April, 2008

Sakit hati di pagi hari...

Sakit hati di pagi hari...

Sakit hati di pagi hari...

Hmmmm... Busan sungguh la. Sekali lagi rumah aku tak ada air dan aku terpaksa meng"EL"kan diri. Kalau setakat tak ada elektrik aku...

20 April, 2008

Dan malamnya...

Dan malamnya...

Dan malamnya...

Adik aku pulang lebih kurang dalam jam 7.30 malam. Sempat dia mengambil beberapa keping dvd game dan movie dari simpanan aku. Aku pun tak ki...

Metal Gear Online Premier Beta...

Metal Gear Online Premier Beta...

Metal Gear Online Premier Beta...

Huhuhuhu... Dah kat berpuluh kali aku nak download Metal Gear Online Premier Beta nih. Tak gak buleh². Fed up dah aku. Huhuhuhu... Nak kena ...

Dan kemudiannya...

Dan kemudiannya...

Dan kemudiannya...

Punyalah aku lapo pagi tadik. Nak turun beli sarapan malas pulak rasanya. Mandi pun blom lagik. Selongkar punya selongkar, rupanya masih lag...

Aktiviti awal pagi minggu...

Aktiviti awal pagi minggu...

Aktiviti awal pagi minggu...

Tiba sudah hari Ahad. Hari yang aku tunggu². Hari ni, aku terjaga agak awal. Mungkin sebab aku tidur dalam keadaan yang tidak selesa malam t...

19 April, 2008

Hari minggu.

Hari minggu.

Hari minggu.

Hari minggu datang lagi. Hari yang memang aku tunggu² dalam seminggu. Bukannya apa, waktu inilah aku akan dapat merehatkan badan dan fikiran...

17 April, 2008

Sucks...

Sucks...

Sucks...

Sometimes, Maxis Broadband is kinda sux! I hate not being able to connect to the world wide web in the time I want it the most, and not wait...

15 April, 2008

Akhirnya...

Akhirnya...

Akhirnya...

Setelah berhempas pulas menggodek dan mengulit notebook baru beli Zack (office mate aku) yang meminta tolong dari IT untuk menginstall OS ke...

Port baru...

Port baru...

Port baru...

Port baru ahli Jaquezee aktif untuk melepak dan menjamu selera. Tempat ini adalah sebuah restoran yang baru dibuka di Sentul bernama Al-Azmi...

14 April, 2008

My new baby...

My new baby...

My new baby...

Well after all the hardships and struggling earning... at last I was able to buy my new baby. Nothing can describe my feelings when having t...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog