05 Mac, 2008

Mana satu pilihan hati?

| No comment



Dalam kegairahan semua orang untuk keluar mengundi hari Sabtu ni, aku membiarkan diri dipancing dengan bujukan sekeliling. Yang kiri mahupun yang kanan. Hehehehe... Ntah la. Saja je nak mendengar apa yang mereka perkatakan.

Sebenarnya aku dah tahu nak pilih yang mana pada hari Sabtu nanti, dan tak perlulah aku beritahu siapa yang menjadi pilihan. Cuma sekarang ni aku suka untuk mendengar pandangan memasing yang sekarang ni sedang heboh memperkatakan itu ini berkaitan dengan politik (which I like the least!), tengok macam mana keletah mereka mempertahankan parti memasing.

Kengkadang, aku senyum sendiri jer. Tapi, Sabtu ni, tetap akan pergi mengundi!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog