14 Mac, 2008

Away...

| No comment
I will be away for 3 days starting from tomorrow until Sunday. Maka tak adalah updates untuk blog aku selama 3 hari ni. Hehehehe...

Aku akan pergi bercuti ke Cameron Highland bersama² dengan kengkawan Jaquezee, setelah beberapa bulan plan untuk trip ni. Guess ini adalah trip terbesar yang pernah Jaquezeean buat setakat ni. Everyone is looking foreword for this trip especially for those who'd been buzy with work and personal matters. Aku pun excited sama nak pergi .Lagi pun aku mana pernah gi mana² vacation sebelum ni. 3 hari pun cukup la untuk unload semua beban yang ada kat kepala aku ni... Tambah pulak dengan kengkawan, sure seronok nanti!!!

So, kat sana nanti aku akan menyambut harijadi aku yang ke 25 yang ke-5 dengan kengkawan Jaquezee. Setelah aku postponekan sambutan harijadi aku pada Selasa yang lepas. So, kire macam kemuncak nyer la kat sana konon. Hehehehe...

Nanti aku akan tangkap gambar banyak² dan postkan acara pengholidayan aku kat Cameron Highland nanti kat sini. So stay tune! Hehehehe...

Till then, adios amigos!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog