28 Mac, 2008

Weight loss program...

Weight loss program...

Weight loss program...

Semenjak dua menjak ni, aku memang rasa badan aku semakin lama semakin berat. Bukan semenjak dua menjak sebenarnya, tapi beberapa bulan yang...

26 Mac, 2008

Where dead is just fantasy!

Where dead is just fantasy!

Where dead is just fantasy!

OMG! My jaw was like dropped to the floor when seeing this videos. A cross over characters from "Final Fantasy" girls and "De...

25 Mac, 2008

Bunga² di Cameron...

Bunga² di Cameron...

Bunga² di Cameron...

Bunga²an yang sempat aku ambil video semasa aku berada di Cameron pada pertengahan bulan hari tu. Cantik² semuanya... Dengan bunyi²an b...

Sesak!

Sesak!

Sesak!

Lama dah aku tak buat posting. Mungkin sebab aku sibuk dengan kerja seharian, mungkin juga sebab aku rasa malas nak buat posting sebab dalam...

21 Mac, 2008

Seminggu berlalu...

Seminggu berlalu...

Seminggu berlalu...

Pejam celik, pejam celik, dah seminggu berlalu. Hari tu, pada seminggu yang lepas, aku dengan bebudak Jaquezee semua sedang berada di Camero...

18 Mac, 2008

Cameron Highland Trip - Final Day

Cameron Highland Trip - Final Day

Cameron Highland Trip - Final Day

I'll be posting about Cameron Highland Trip on 3 parts, and this post will also be posted in Jaquezeean's Blog. Note: This is not a ...

17 Mac, 2008

Cameron Highland Trip - Day Two

Cameron Highland Trip - Day Two

Cameron Highland Trip - Day Two

I'll be posting about Cameron Highland Trip on 3 parts, and this post will also be posted in Jaquezeean's Blog. Note: This is not a ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog