01 Februari, 2008

Tung tung tung chang!

| No comment
Yay!!! My first post in February. And it's a happy time!!!

Tadi, aku tak keluar office sebab hari hujan dari pagi sehinggalah ke petang. Nasib baiklah hujan berhenti sekejap waktu lunch. Dapatlah aku keluar makan ngan bebudak office. And yeah! I didn't go for Friday prayer sebab hujan turun dengan lebatnya. Tak dapat aku nak gi...

So, aku ngan bebudak office went to Pizza Hut. Tempat makan biasa tutup. So, tempat kedua paling best adalah Pizza Hut lah. Kat sana aku tak makan pizza sebab aku dah muak makan tepung. Ahaksss... So, aku pesan speggetti. Lama rasanya tak makan spagetti. Best plak rasanya.

Then, pas makan kiteorang gi la kejap Ampang Point sebab nak beli barang² makan dan minum kat office. Beli la susu, gula, nescafe, milo dan gak biskut kering. Pas habis bayar, kitaorang keluarlah dari Giant tempat kitaorang beli semua barang² tu.

Keluar je, ada bunyik bising. Rupa² tengah ada lion dance kat depan Giant tu. Layan gak. Bukan senang nak tengok lion dance cam nih.














Pas abis je lion dance nih, terus bali office. Sampai je office, hujan turun balik sampai la ke petang. Hehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog