16 Februari, 2008

TTDBID Part 9

| No comment
I do have a hobby. And it is reading! Love to read even when I at toilet. Hehehehe... for light reading gitu. (^_^!) But I think that is not enough. I want to have one more hobby that I can spend my free time doing it and enjoying it!

Penah juga terfikir nak buat jigsaw puzzle, buat model... terfikir juga nak buat cross-stich but that too girly la! Hehehehe... Gardening pun pernah gak terpikir but itu satu benda lain yang perlu aku buat, so that is not something that I can include sebagai hobby.

Selalu aku browse kat Kinokunia di bahagian hobby and interest. Selalu aku tengok benda² yang boleh aku jadikan sebagai panduan untuk hobi terbaru aku nanti. So, happy hobby hunting for me!...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog