24 Februari, 2008

Tinggal kenangan...

| No comment

Rumah yang menjadi tradisi tempat berkumpul bagi sanak saudara aku, pakcik-makcik, sepupu-sepapat dan anak² saudara. Di sinilah kami akan mengabiskan masa berhari raya setiap tahun. Tetapi, semenjak kepulangan nenda ke Rahmatullah tempohari, suasana berhari raya yang meriah setiap tahun kelihatan kabur untuk menjadi kenyataan...

InsyaAllah. Mungkin ianya masih lagi menjadi tradisi kami untuk berkumpul walaupun orang yang tersayang sudah pergi meninggalkan kami buat selama²nya.

p/s: Gambar di atas telah diambil dari blog adik aku. (Credit goes to him!)
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog