16 Februari, 2008

Saturday Oh Saturday!!!...

| No comment
Sabtu yang menakutkan. Sabtu yang menyeramkan... Itulah apa yang boleh aku describe kan mengenai hari Sabtu yang mempunyai meeting di pejabat. Bukannya apa, aku seram dengan apa yang akan diberitahu oleh orang atasan aku mengenai kerja² yang telah aku lakukan...

Dah hari ini ianya menjadi kenyataan. Aku bertubi² ditanya, dikomen, ditegur dan diperbetulkan oleh orang atasan aku mengenai performance aku. Heh heh heh heh... Memang semuanya betul. Semuanya benar² belaka. Aku perlu mempertingkatkan usaha aku untuk memperbaiki performance aku yang stagnent selama ini...

Aku tak marah, aku tak pun melenting. Aku perlu dengar semuanya untuk aku memperbaiki prestasi aku. Walaupun aku telah melakukannya dengan penuh baik (I think!), but I see that it is not enough to my superior... Now, time for me to work work work and work!

Ganbatte ne... Ijann!!! p(^_^)q
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog