23 Februari, 2008

Ngantuk lagi!

| No comment
Kemengantukan melanda diri aku sekali lagi. Entah kenapa aku begitu kuat untuk menidurkan diri sekarang. Mungkin kerana terlalu penat atau pun aku tidak cukup tidur pada malamnya.

Aku ingatkan, penyakit satu ni dah pun berlalu dan tidak lagi akan berlaku, tetapi ianya berlaku juga. Tak kira masa dan tempat. Pantang saja ada tempat yang membosankan yang tidak dapat aku larikan diri, pasti aku akan terlentok dan seboleh²nya hendak terlelep...

Buuuuu... (T_T) Kenapalah mengantuk sangat ni???
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog