06 Februari, 2008

Mural...

| No comment


Orang² Malaysia ni memang kreatif kan? Bagi aku, mural panjang yang ada kat dinding sungai yang dah ditambak, berhadapan dengan stesen LRT Pasar Seni ni dah menunjukkan segala²nya...

Aku penah gak nampak waktu mural ni sedang dilukis dulu, ada gak orang² OKU yang turut sama melukis, and that what makes it special. To see a better picture, just click on the picture above!

Aku dah lama dah ambik gambar ni, cuma hari ni baru berpeluang nak buat posting.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog