03 Februari, 2008

Kering!

| No comment
Lama rasanya tak buat post. Walaupun baru dua tiga hari... Bukannya apa, aku sekarang tengah bizi menulis balik cerita yang dah lama aku tinggal tak lama dulu. Aku sambung balik cerita aku yang benti kat bab 8 dulu. Dah banyak benda aku collect untuk dijadikan cerita, so... kalau nak dikatakan aku tak ada idea untuk menulis, that is a lie!

Sepanjang 3 bulan (agaknya...) aku berhenti menulis, macam² dah aku buat untuk mencairkan kepala hotak aku ni supaya menghasilkan idea² untuk aku tulis. Kengkadang, pergi berjalan sorang² kat KL, pergi menghabiskan masa kat Kinokunia, dan kengkadang tu tidur tunggang terbalik semata² nak dapatkan idea... Sungguh la susahnya nak dapatkan idea² ni...

But, rasanya dah banyak aku kumpul idea sepanjang masa aku benti. My fingers now are non stop from typing the keyboard.... Kaite... kaite... kaite...!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog