23 Februari, 2008

Itu batu busar ada duduk!

| No comment
2-3 hari ni, aku rasa malas je nak update blog ni. Bukannya apa... Rasa macam semangat ni dah luntur sket dek bahana kepenatan melampau, dan jugak atas beberapa perkara yang terjadik dalam idup aku kebelakangan nih. Tapi, itu bukannya alasan orang cakap... Mungkin malas yang kuat bertakhta disanubari.

Bila dah bukak blog dan nak buat post terbaru, terasa kepala ni diblock dengan menda² yang menyusahkan. Pandang ajer la field yang kosong tanpa ada benda yang hendak ditulis... Tapi, bila waktu berjauhan dari komputer (misalnya waktu dalam tren atau bas), banyak pulak menda yang boleh dijadikan bahan. Bila dah mengadap... blank!

Warghhhh!!! Mari lah... mari lah...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog