03 Februari, 2008

Exchange...

| No comment
Adik² aku datang rumah aku hari ni. Nasib baiklah aku tak ada plan nak keluar mana² hujung minggu. Ada gak plan nak tengok wayang, tapi aku rasa macam tak der mood plak. Hari pun bukannya elok sangat. Mendung jer...

Walaupun tak lama, tapi banyak menda aku dapat. Hehehehe... Semuanya software yang aku nakkan dari adik bongsu aku tu. Terutamanya software plug-in untuk Fruity Loops yang dah lama aku cari tu...

In return, adik aku nak collection cerita Heroes aku plak. Hehehehe... Tak kisah la. Nasib baik aku dah abis donlod.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog