20 Februari, 2008

Complete listing...

| No comment
Hari ni, lengkaplah senarai blog adik beradik aku. Masing² kini sudah ada blog sendiri. Senanglah untuk aku melihat perkembangan adik beradik aku, yang dekat mahupun yang jauh. Memang payah untuk kami mendengar suara masing² di telefon, namun sekarang; sekadar membaca apa yang tertulis di blog cukuplah untuk mengetahui berita terkini mereka...

Link ada kat bawah nun. Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog