12 Februari, 2008

Berita best!

| No comment
Berita yang aku baca dari feeds yang aku langgan dari ps3.qj.net. Sumber berita PS3 sepantas kilat yang bagik aku memang macam kilat pun.



Half of the world may have stopped spinning when word spread of the apparent successful runs of PlayStation 3 backups - those ripped straight to the Sony PS3's own hard drive and an external USB HDD. And close on its heels is the news that PS3 coder Mainman has also moved in unison with the recent exploits on Sony's console and updated his PS3 NAND Extractor/UnPacker to version 0.4.

Backups of PS3 games have been successfully tested on PlayStation 3 test platforms (retail platforms), though it has been noted that only developmental copies of games may be used. This is due to the exclusivity of the EBOOT.BIN file on developmental copies which are key to the smooth execution of the copied games. The executable must be modified or recreated from the ground up to allow proper execution.

And Mainman's application now allegedly includes Beta support for the 40GB PlayStation 3 SKU's flash, and it comes with a scan mechanic to automatically search for files to extract and dump. These features, however, cannot be verified as the author withheld the release until the bugs could be formally sorted out.

There's also talk about Team InFeCtuS (makers of one of the more popular Xbox 360 modchips) who aim to update their software to add support for the revision to the Samsung Flash. It has been claimed that the new release would give more leeway in the investigation of downgrading to lower PS3 firmwares.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog