03 Januari, 2008

Wajah² tahun baru. (Versi giler bergambo)

| No comment










Gambar² ni sempat aku snap sebelum aku bergerak ke Serdang pada pagi 1hb Januari 2008. Giler ah! Memang giler bergambo aku nih! Sorang² pun jadik! Haha...







3 gambar di atas di ambil pada malam 1hb Januari 2008. Waktu ni pas balik dari Serdang! Tengah bosan dok sendiri tanpa Jaquezeean.



Incik butak ini telah membutakkan kepalanya setelah tenaganya dibutakkan di tempat kerja. 2hb Januari 2008.


Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog