21 Januari, 2008

TTDBID Part 6

| No comment
Last post before I go to sleep...



(=^.^=)

I love cat. Dari dulu aku memang sukakan kucing. Hanya sekali dalam hidup aku aku dapat membela seekor kucing sehinggalah habis hayatnya. Itu pun bukan mati tua, tapi sebab mati lemas. Huh! Don't want to think about it! Menyedihkan...

Since, I never keep a pet anymore. But I love to keep another. Maybe fish? Or maybe a hamster? Tapi, kengkawan Jaquezee aku sure soh aku bela pijat... (Cam sial! Huh!) But I'm more on cat. Sebab kucing kiyut!

But keeping a pet is some sort of big responsibility. Aku tak leh la nak bela cam gitu je. Kena gak pikir pasal makan dia, kesihatan dia... And bla bla bla... Tapi menda tu rasanya bukanlah sesuatu yang menyusahkan. Asalkan suka semua menda boleh buat.

Tengok la nanti, bila dah ada rumah yang sesuai, aku bela sekor dua. And bagi nama derang Beavis & Butthead. Hahahahaha... Cool eh?
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog