14 Januari, 2008

TTDBID Part 4

| No comment


One more post before I go to sleep.

Gardening is always become my favourite. I feel calm and peace everytime my mind come close to nature. 

Sebab tu lah aku suka pergi ke taman untuk relakskan kepala from my hectic day life. Aku sukakan bunga... Tapi aku bukanlah yang suka bunga sehingga membawa bunga ke mana² saja aku pergi. Kang ada orang cakap aku mat bunga plak! Urghhh!!! Only that I love flower that grow and still intact to the brances. Aku suka tengok bunga berkembang pada waktu pagi, dan kemudian kuncup pada petangnya. Suka tengok rama² hinggap pada bunga², mahupun lebah² yang datang mencari madu... (rasa macam tulis karangan pulak!!!)

Aku memasang niat akan ada taman aku sendiri. Aku nak tanam pelbagai jenis bunga di atas tanah. Biar seluruh laman penuh dengannya.

Tak akan menjadi keanehan sekiranya suatu hari aku akan duduk sepanjang hari sambil memerhatikan bunga² berkembang. Lebih² lagi jika ada seseorang di sebelah aku...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog